Chrome Pointer

Level 13 och A.A.E.

   Sådärja, Poppy på lvl 13 och dessutom blev jag idag beundrad med A.A.E.! Jag tyckte faktiskt att uppdragen med Vingården var mycket roligare än Marios uppdrag, så det är skönt att vara färdig med ryktesbyggnationen. (Kan man ens säga så? Haha)
   Varför gillade jag inte Marios uppdrag? Antagligen blev det för mycket resor. Så mycket fram och tillbaka och kalibreringar och stjärnletning - det blev lite för mycket, tycker jag. Vingårdens uppdrag passade mig nog bättre, det hände väldigt mycket men det var ändå så tätt inpå att man inte behövde röra sig över halva spelkartan (kanske går lite till överdrift, men ni fattar vad jag menar).
 
   Vilka uppdrag gillar/gillade ni bäst - Vingårdens Trädgård eller A.A.E.?






Sylvie Yellowstone

Vingårdens! Jag gillar att se hur det bitvis blir finare c:

Genevieve Nightbard

Vingården. Dels för det Sylvie precis skrev ovanför mig, och dels för att det helt enkelt gick snabbare att levla och man därmed slapp det där nötandet efter ett tag.

Dock är Mario en karaktär jag verkligen gillar, men det blir väldigt segt när det roterar mellan typ fyra uppdrag, varav ett är att hämta ett paket och därmed bara springa upp och ner. (tävlingen ej medräknad.)

Nadia Moonnight

Vingårdens helt klart! Jag gillade dom extra mycket för alla saker man fick c;

Maggie Westbridge

Jag är ännu inte ens populär med A.A.E så kan väl inte riktigt jämföra än. I alla fall tycker jag uppdragen kom alldeles för tätt inpå. Jag är en sådan person som väldigt snabbt tröttnar på att göra exakt samma sak dag efter dag. Så det där med att "Jag ska göra alla lopp varje dag" funkar inte riktigt för mig.

Jag förstår att det WoH vill är att vi ska få långa uppdrag för vi (Eller ja en del av oss) har tjatat en hel del på att de uppdragen som kommer bra är en två dagar.
Dock tröttnar man ju ganska fort. Jag har alltid varit efter med trädgårdsuppdragen då jag var ganska oaktiv i början på sommaren, men det kändes väldigt skönt när jag började närma mig ett slut. Och sen ser man att man ska göra exakt samma sak med Mario och då sjunker spelsuget ännu lite mer.

I alla fall, av vad jag har sett än så länge föredrar jag Trädgårdsuppdragen av ovanstående nämnda skäl. :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.