Chrome Pointer

Känns som att alla...

   ...kommer upp i lvl 15 förutom jag :( Så är det väl inte antar jag, men känns rätt surt. Har för mig att vissa av de som började spela samtidigt som jag råkade ut för en miss med XP, och jag har aldrig mejlat in om den. Eller jag nämnde den senast jag mejlade supporten och frågade om jag var drabbad av den (vilket jag är rätt säker på), men då fick jag bara svaret att ingen spelare skulle kunna komma upp i lvl 15 (vilket inte var sant).
 
 
   Jag ska logga in senare och levla Gigi, hoppas hinna färdigt med det idag. Är iaf färdig med hela GåD + fisket där, jätteskönt att slippa det. Gjorde allt det innan jag hämtade Ash för dagens uppdrag.
 


Lisa Winterstorm

Ja, känns ju lite så :) Jag är inte heller lvl 15, men jag har uppdrag kvar som jag behöver bygga rykte på för att få göra >.<

Siri

vi kan vara level 14 tillsammans haha :(

Sabrina Eastforest

Är inte heller på lvl 15 har en bit kvar, lustigt nog verkar det vara spelare som börjar spela nyligen som levlar snabbare. Min syster började spela ett par dagar efter mig och hon är närmare nästa lvl än vad jag är :/

Exenzia

Jag är inte heller level 15. Jag är 3/4 delar på lvl 14, alltså har jag ca 1/4 del kvar till lvl 15. Men det kan ju bero på att jag bara spelat sedan slutet av januari detta året.

Katelyn Eveningstar

Halloj!
Nu undrar jag, gör du designs åt andra?
Svara gärna via sso, så jag ser det (:

Svar: Jag har faktiskt inte ens gjort min egen design helt själv, den är ett hopkok av olika gratisdesginer jag tycker om. Tyvärr har jag inte tiden att göra egna designer i dagsläget, men om det är något särskilt du vill ha hjälp med är det bara att fråga så kan jag se om jag kan hjälpa till :)
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Jag är också level 14 :( Har en liten bit kvar till 15 :3

Ellen Flowerbell

Nej, du är inte ensam! ;_;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.