Chrome Pointer

Kalenderfix

   Jag har suttit i ett bra tag med Photoshop och gjort fram- och baksida till min nya skolkalender. Det är en sån där kalender med plastfickor där man kan peta i egna bilder, så nu har jag varit satsig. Framsidan består av en rätt enkel bakgrund, då en bild på mig och några av mina allra bästa vänner ska petas in tillsammans med den, men baksidan är full av hästbilder + SSO Wikis logga och en bild jag ritat på Esme. Det måste ju synas att det är min kalender, för farao!
 
 
   Medan jag har fixat med kalendern har jag funderat. Poppy har ungefär halvvägs kvar till lvl 15, så i morgon ska jag försöka ta mig i kragen och ta tag i levlingen igen. Gjorde bara ungefär hälften av alla lopp idag. Då jag är färdig med hennes levling tror jag faktiskt att ett litet ponnysto ska jag komma in i min flock. Jag har ett fint namn åt henne, och hon känns så perfekt. Och jag måste verkligen ha minst en ponny, de är så dödligt söta så jag vet inte vad.
   Men för idag har jag inte så mycket mer att komma med. Så simma lugnt, jag återkommer i morgon ^^






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.