Chrome Pointer

Heliga skräp

   Jag lever, mot all förmodan (vandrade runt på skolan ett bra tag innan jag fick tag i någon som kunde berätta vart fasen jag skulle ta vägen). Och är hemma.
   Den här veckan ser lite konstig ut eftersom det är en introduktion, men framöver kommer jag i princip alltid vara hemma runt halv fyra. Slutar tio i tre som senast varje dag, men bussarna som går åt mitt håll spunkar sönder. I morgon ska jag testa att byta buss åt höger och vänster, för jag har en känsla av att jag kan komma hem ännu tidigare då ^^ (Idag hann jag faktiskt åka till mammas jobb och husera där ett tag innan min buss äntligen dök upp, så det är allt värt försöket) Ska dock försöka göra så som jag sa förra veckan, att jag alltid har ett inlägg som dyker upp på morgonen/förmiddagen, så att bloggen inte är helt död då :)
 
 
   Så nu ska jag in på SSO, och lattja runt lite med pållarna. Gigi ska levlas. Tänkte langa på en sadel på henne idag också, igår red jag bara runt i min barbackaoutfit (hon var ju så ohyggligt söt ♥) men det vore najs med en extra bonus eller två i snabbhet, så att man faktiskt kommer någonstans ^^' Måndag idag dessutom, vilket innebär uppdrag i Valedale! Jag gillar de uppdragen, de har en viss mysfaktor över sig.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.