Chrome Pointer

Fråga nummer ett

Jag står typ i Slussen. Framför mig ser jag en livs levande shettis.
Vafasen fick de den ifrån?
(Nej, för feg för att gå fram, har sett ponnyn, nu åker jag hem)







Alicia Starnight

wtf en riktig shettis?!

Svar: Ja, en fuxfärgad liten sak med flätor i manen, ullig och gullig och allt
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

haha jag trodde de menade typ ett mjukisdjur..

Bella Eastlake & Siri Moonbear & Sabrina Mountainnight

Jag och siri träffades vid tunnelbanestationen, sen gick vi dit där vi träffade Sabrina, vi drog med henne till Galerian på en fika! Så de kan gå c:
Ps titta in på min irl insta för bilder @fliinga , ponnyn hette Monet och man fick en månads gratis sr och massa med 10 dagars, sen så pratade vi med GM Lucia och så jätte kuul :3

Svar: Haha, vad härligt! :D
Esmeralda Silverforce

Susan Moonstar

Känns som jag ska spricka, så glad är jag och jag är så tacksam över att jag bor i Stockholm och kunde åka dit.
Jag fick träffa två Game Masters, de var jättetrevliga och sen fick jag hälsa på HAN SOM SKRIVER ALLA UPPDRAG OCH HUVUDBERÄTTELSEN! De berättade massa om onsdagsuppdateringen som kommer och Södra Jorvik och Lisa och Ann och hästraser som kommer och ååhh...:3 Det roliga vara att han som skrev uppdragen bara skulle kika in och säga hej lite kort och eftersom det vart krångel med bussar kom jag vid exakt rätt tidpunkt för att säga hej och prata med honom, jag var kanske den enda som fick prata med honom (obs kanske, kunde vart en av ett par st.)
Och för att berätta om ponnyn: tydligen verkade det som om ägaren till ponnyn ställde upp med shettisen som de flätat och fäst små plastrosor i manen... Supersnäll var han, tog emot massa klappar och hade stått där i över 1,5 h. Ändå var han kolugn, gnäggade lite sött då och då, och blev fotograferad av folk. Folk ställde sig bredvid den och tog kort.
Superglad är jag och väldigt tacksam över att ha fått träffa alla!

Lucy Westlake

Ofta game mastrarna berättade om kommande onsdagsuppdateringen, södra Jorvik, Lisa och Anne, hästraser osv? de får väl inte göra det? :s

Svar: Tänker samma sak :s
Esmeralda Silverforce

Susan Moonstar

Lucy: Njaa, jag fick inte veta exakt vad som skulle hända på onsdagsuppdateringe och södra Jorvik o Lisa och Ann fick jag inte veta mycket om. Men ja de berättade lite om det, inget superstort dock. Ångrar mitt ordval "massor", var fel av mig att skriva det. Men jag fick en del hintar om saker men inget superstort. Ang. Lisa och Ann så berättade de inga exakta saker men de kommer dyka upp det vet jag.

Lucy Westlake

Susan; vad fick du veta om södra Jorvik då? :)

Susan Monstar

Jag ångrar lite av vad jag skrev, det lät som om de "berättade massor av hemliga saker till bara mig." Så var absolut inte fallet och jag är ledsen om det lät så.
De sa inget om kommande hästraser som skulle komma, däremot berättade de att de läst vad folk ville ha osv.
Södra Jorvik fick jag inte "heller veta en massa om" men jag frågade om hur snart det kunde tänkas komma osv.
Ångrar det jag skrev först men jag var väldigt glad över den info jag fått just då och överdrev kanske en aning.

Susan Moonstar

Lucy: Att de jobbar väldigt mycket och kan komma ganska snart eller i alla fall inom en snar framtid, att Lisa och Ann kommer att dyka upp i södra Jorvik. Sen berättade de att det var väldigt vackert och att de jobbade mycket med uppdragen där. :)

Svar: Det där låter ju himla trevligt :) Hoppas att allt rullar på för dem så att Södra Jorvik kan öppnas åtminstone innan vintern kommer till spelet!
Esmeralda Silverforce

Susan Moonstar

Ja precis!:D

Siri

Jo, de hintade en del om.Södra Jorvik, berättade att det var superfint och så. Dessutom föreslog jag, Bella och Sabrina att de skulle ha en större träff och kanske visa sin arbetsplats, och Lucia sa att det var en jättebra idè så jag hoppas det händer snart :D

Svar: Najs :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.