Chrome Pointer

Fisketankar

 
   Jag har sett att många skulle vilja ha in fler fiskespön i spelet, eller något liknande. Jag tänker mig direkt fiskesystemet i Pokémonspelen. I Pokémon finns tre olika fiskespön - Old Rod, Good Rod och Super Rod. Uppenbarligen är Old Rod relativt värdelös (i mina ögon) medan Super Rod fiskar upp mer sällsynta och höglevlade Pokémon. Skulle absolut inte banga på något liknande i SSO, men då kanske att det bättre fiskespöet man har väldigt sällan råkar ut för att fisken sliter sig. (haha, nu är man lite borta i bollen, höll på att skriva "hästen sliter sig")
 
   Sen finns det en till sak som jag skulle tycka var rätt åzum. En fiskebox/frysbox.
   "Vad gaggar hon nu om, har hon blivit helt tossig?" Nja, jag tänkte typ att om man har en låda att lägga ner fiskar i, så kanske man kan fiska när man vill, inte bara inom uppdrag. Då kan man liksom bara acceptera ett fiskeuppdrag, och om man har fem exemplar av önskad fisk i lådan så kan man avsluta uppdraget direkt. För min del skulle det vara hur åzum som helst, för då kan jag på t ex söndagar, då jag inte är så road av de dagliga uppdragen, rida runt och fiska på alla Jorviks fiskeställen för att sedan spara fisken till den kommande veckan då jag kanske inte har tiden att fiska.
 
 
   Vad tycker ni om det här?






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.