Chrome Pointer

Bildredigeringar

   Det har blivit så vanligt nu på sistone! Och jag tycker det är sjukt kul, för bildredigering är något som aldrig kommer ur tiden och nya idéer kommer alltid upp till ytan i takt med att redigerarna blir allt skickligare. Själv har jag inte hakat på det tåget, har inte riktigt haft inspiration nog. Dock lär jag börja någon gång då jag har tid, kanske på höstlovet? ^^ Kan ju inte lova att jag är någe vidare duktig, men jag vill åtminstone testa.
   Att klicka in på en SSO-blogg och se en riktigt snygg redigerad bild är jätteroligt, jag är glad över att de som har intresset delar med sig av sina fina skapelser :)
 
   Ett fantastiskt exempel har vi här ovan, av den otroligt duktiga Juliette Stardawn - Jstardawn.blogg.se
 
 
 
 
   Brukar ni redigera SSO-bilder eller nöjer ni er med att bara titta på dem? :)






Sylvie Yellowstone

Jag redigerar alltid alla mina bilder, skärpa, ljusstyrka, kontrast, mättnad etc, sedan gillar jag gärna att göra fotomanipulationer, men då gör jag mest standardsaker, typ modifierar kroppsdelar och målar dit tagel c:

Rose Greenhill

Inte så stor mening med att redigera eftersom jag inte har någon blogg, men jag älskar att titta på redigeringar :D

Juliette Stardawn

Åh nämen se där är ju min bild! Vad glad jag blir, tack tack! ^^ Håller med förövrigt, gillar när folk ansträngt sig och redigerat en bild :) Hoppas jag får se en redigerad bild från dig i framtiden haha!

Svar: Jag tycker verkligen att du är sjukt duktig så du är värd en rejäl länk ^^
Esmeralda Silverforce

Adrienna Darkbell

Åh va kul att du tog med Juliettes bild! Jag älskar hennes redigeringar :3
Jag redigerar också alltid mina bilder, och det är kul o göra fotomanipulationer! Fast det är kul att kolla på dem också, man får massor med bra inspo. Håller med ovanstående, hoppas på redigeringar från dig också! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.