Chrome Pointer

Att lämna en klubb

   Jag har aldrig varit en del av en stor klubb. Eller en riktig klubb alls egentligen, jag håller mig ju i Guardians med Genevieve och trivs superbra i denna lugna situation. Men jag ser på bloggar här och var, att då folk går ur klubbar verkar det bli hysteri, och bråk, och allt vad det nu blir. Jag kanske har uppfattat det här fel, men det här är min uppfattning efter att ha hängt med i SSO's bloggvärld i över ett år.
 
   Ett exempel är väl om någon går ur en klubb, skaffar sig en egen klubb som blir jättepopulär och typ vartenda kotte i spelet vill vara med där. Det känns som att det ofta blir storbråk för att denne nye klubbägare "stjäl" medlemmar. Jag tycker det låter jättekonstigt; är det så konstigt att vilja pröva något nytt? Att samla en egen grupp?
   Om någon går ur en klubb bara för att prova andra klubbar verkar det också kunna bli kaos. Den som gick ur klubben verkar ibland få en massa skit kastat på sig bara för att vilja prova något nytt och skriver lååånga förklaringar på blogg eller i chatt eller vad det nu är och ska förklara sig. Jag blir lite förvirrad över det här. Räcker det inte bara att säga "jag vill testa något nytt, men vi ses igen"? Det finns ju ändå en god chans att möta folk i spelet helt random, så man behöver ju inte försvinna helt om man inte vill det. Man kan ju till och med återvända till klubben senare.
 
   Funktionen med klubbar tror jag från början var för att skapa en sammanhållning. För att kunna lära känna andra spelare lite bättre. Sen började det här med klubbscheman och event och allt vad det nu blev. Fantastiskt roligt, men jag börjar nästan undra om det går överstyr. Folk kräver event och tävlingar i sina klubbar, men dyker inte upp då det väl har planerats.
   Jag lär nog aldrig gå med i en klubb där mycket händer. Dels för att jag inte är så väldigt bra med människor, jag är blyg och har svårt att läsa andra (särskilt då det gäller att göra det över korta textmeddelanden), dels för att jag helt enkelt trivs väldigt bra i skuggorna. Även om event och tävlingar säkert är väldigt roligt så känner jag att jag helt enkelt inte vill lägga tiden på det - jag blir nervös över situationen och gör hellre något annat.
 
   Jag menar absolut inte illa mot någon med det här, jag förstår bara inte allt ståhej. Om ni förstår varför det ständigt blir kaos får ni gärna förklara, för jag känner mig allmänt vilse inom ämnet :P






Siri Moonbear

Jag fattar inte så mycket själv, och jag hoppar från klubb till klubb. Jag har fått skit för att jag lämnar vissa klubbar, och människor blir sårade. Men jag förstår inte varför :<

Lova was here

Jag fattar inte heller varför. Det finns jätte många klubbar på sso, jag älskar att prova nya, är det fel med det liksom?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.