Chrome Pointer

195 SC fattigare

   Det tar alltid emot att handla för SC, men jag köpte två svansrosetter jag velat ha väldigt länge - en lila med mindre vit detalj och en svart. Blev 1500 JS fattigare också, då jag köpte en till sadelväska.
 
   Medan jag kutade runt och letade efter de perfekta rosetterna kom jag fram till att det finns väldigt många rosetter, men jag tycker faktiskt inte om de flesta. Jag vill ha enfärgade rosetter som matchar outfits på ett bra sätt, men det är svårt, för många nyanser är helt fel jämfört med typ all annan utrustning jag äger. Jag hoppas på att många nya rosetter, utan mönster eller med... lite mer lättmatchade nyanser överlag, dyker upp i Södra Jorvik. Stackars ställe, vi hoppas så mycket av det.
 
 
 
   Måste vara jobbigt att vara speldesigner för SSO. Det är så otroligt många element som ska spela in - design på hästarna, design på karaktärerna, design på alla kläder, all utrustning, alla strukturer både i byggnader och marker, träd och växter... Jag antar att det är ett roligt och omständigt jobb, men det är ju sjukt mycket grejer som designats sedan spelets början.
   Jag vet inte varför jag fortfarande ens flummar runt. Jag ska sluta nu. Puff.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.