Chrome Pointer

Starshine Legacy - prolog vs epiolog

   I början och i slutet av varje Starshine-spel dyker det upp en text medan kameran flyger över den heliga skogsgläntan. Jag tänkte dela med mig av de texterna eftersom jag tycker mycket om dem, och jag vill visa upp dem för de som kanske inte har spelat Starshine.
 
   Starshine Legacy: Episod 1
   Ibland händer saker i livet då man måste göra val som förändrar ens framtid. Man väljer sin egen väg i livet och skapar sitt eget öde, men ibland - bara ibland - väljer ödet dig.
 
   En stark länk har smidits mellan en ung flicka och en mycket speciell häst, men också mellan fyra vänner. En länk och ett band som kommer utsättas för stora prövningar. En mörk och ondskefull kraft lurar i Jorvik och framtiden kommer att visa att flickornas vänskap är det enda som står mellan den intet ont anande staden och det annalkande hotet.
 
   Starshine Legacy: Episod 2
   Någonting har vaknat till liv i Jorvik. En urgammal god kraft som legat i vila har återuppväckts genom att en ny flicka har kommit till stan. Nu sträcker sig den goda kraften ut i ett försök att ena fyra ovetande som snart ska utkämpa ett hemligt slag. Ödesryttarnas krafter kommer att uppdagas och när mörkret breder ut sig i det fördolda, tillkallar de goda krafterna en siare och en spanare.
 
   Natten faller och människorna i Jorvik går till sängs, ovetande om att deras liv är i stor fara. Ödesryttarna är till hälften förenade och en uråldrig profetia är på väg att bli verklighet. Men ondskans makter sover inte. De kommer att göra sitt yttersta för att förstöra de fyra flickornas chans att upptäcka sin hemlighet och sitt öde.
 
   Starshine Legacy: Episod 3
   Ödesryttarna går snart sitt öde till mötes, då de mörka makterna samlas i den lilla kuststaden Jorvik. Två av Ödesryttarna är fortfarande oventande om sina förmågor och deras krafter måste väckas till liv. Det blir en kapplöpning mot tiden och systerskapet måste bli fullständigt innan de hotfulla makterna tar över.
 
   Allting slutar väl. Skurkarna förefaller vara ute ur bilden. Anne och Concorde är oskadda och en modellkarriär stundar. Men de fyra tjejkompisarna kan ändå inte riktigt känna att alla konstigheter är över. Mörka moln tornar upp sig och när den sista medlemmen i systerskapet ska möta sitt öde, viskar vinden om fortsatta intriger och otäckheter i Jorvik.
 
   Starshine Legacy: Episod 4
   Mäktiga krafter uppbådas i kuststaden Jorvik. Mörka, ondskefulla planer smids på stadens fridfulla stränder, liksom åtskilliga meter under havsytan. Tre av hästarna och deras Ödesryttare har väckts till liv - en med livets kraft, en med gåvan att se det förflutna och framtiden och en med förmågan att förflytta sig bortom vår verklighet. En fjärde ryttare blir snart varse sina förmågor och med henne kommer Ödesryttarnas systerskap att fulländas... Men uråldriga krafter är beredda på detta. Det som skulle kunna bli en kraftfull styrka för mänskligheten skulle därför också kunna utvecklas till en fasansfull domedag. Framtiden är oviss... Kommer det goda eller det onda att segra?
 
   Så lämnar vi den lilla kuststaden Jorvik - en plats som rymmer uråldrig ondska, men också stort mod. Ödesryttarna har fötts och mörka makter förefaller ha besegrats, men djupt under havets yta planerar Garnok återigen hur han ska ta sig ut ur sitt fängelse. Ondskan har stort tålamot men inga hämningar och kommer att slå till mot mänskligheten igen. Om det sker i morgon eller om hundra år är det dock ingen som vet. Men hursomhelst, när den tiden kommer, har världen fyra kämpar vid namn Lisa, Linda, Anne och Alex - Ödesryttarna och bärarna av Starshines arv.


Maggie Westbridge

Hola! Jag undrar om jag skulle kunna använda den sista bilden (Från SSL 4) Till en liten kort skräckfilm jag gör. Den ska sitta på framsidan av en tidning jag ska klippa ihop. Tacksam för snabbt svar c:

Svar: Självklart :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.