Chrome Pointer

Star Stable gillar Twilight?

   Jag kom att tänka på en sak häromdagen.
 
 
   I Firgrove finns det två affärer som heter Firgroves klädaffär och Firgroves hästaffär. Den förstnämna drivs av Edward. Den andra drivs av Bella.
   Vi har Jasper Holbrook. Jasper.
   Både Alice och Rosalie är valbara namn till spelarkaraktären, liksom Isabella.
 
   Är det bara ett sammanträffande eller har SSO-teamet gjort det här med mening? Jag måste säga att jag nästan hoppas att det är gjort med mening.
 
   Jag är ett tvättäkta Potterhead, vilket innebär att jag är alldeles för insnöad i Harry Potters värld för att det ska vara hälsosamt. J.K. Rowling har ju valt de flesta namn med tanke på namnens fantastiska betydelser och historier, och jag har fått konspirationer på hjärnan efter alla dessa år. Allt ska ha en mening.
   Jag är väl lite knäpp, men hur kul skulle det vara om jag inte var det liksom...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.