Chrome Pointer

Sammanfattning av de nya uppdragen

   Därmed också uppenbarligen spoilers, för er som inte gjort klart uppdragen som kom i onsdags.
 
 
   Jag tyckte det här var en kul grej. Närhelst man får chansen att ställa till med trassel för Mr Kembell liksom! Det var dock lite svårt att veta hur mycket de där vakthundarna kunde se, jag stod typ inne i ett träd och blev ändå utkastad från området, det var lite mysko. Men jag tycker det är roligt att vi nu fick den efterlängtade uppdragsserien vid stugan, den har väl alla väntat på, och tröjan man fick som belöning har jag länge velat ha så det var också positivt :)
   Men den här spännande tyska familjen, nu då vi har fått reda på deras yrke kanske vi får hjälpa dem mer i framtiden? Det vore väl lite kul ^^


Neo

Gretchen. Är. Lika. Illa. Som. James.
Fast mindre borgarunge.

</3

Svar: Hahaha, får ta och hålla med dig där, Gretchen är verkligen vidrig
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.