Chrome Pointer

Sådär

   Iddyluren är uppe i lvl 8, jag har tjänat en massa JS (fast jag orkade inte pallra mig in i GÅD idag, jag avskyr verkligen tävlingarna där :P) och jag har till och med dragit igenom ett par tävlingar med Ash.
 
   Fundering. Sorterade runt i sadelkammaren, och djurflikarna... det finns plats för en herrans massa djur, om man köper alla husdjur som finns tillgängliga i dagsläget får man ändå plats med dem på en enda sida i sadelkammaren. Därför borde det väl komma fler?
   Jag undrar om det då kommer fler arter, eller om det är dessa tre små skruttar som kommer återkomma med nya färger hela tiden. Det kan bli spännande att se hur det utvecklar sig. Är det kanske en djuraffär som konstrueras i Moorland?
 
   Äh, jag venne, men jag är lite konfunderad.






Nichole Starrock

Jag hoppas att det kommer typ papegojor eller typ tiger ungar! :D
Tänk att ha typ en papegoja på axeln elr en tiger i sadelväskan! så himla gulligt! ^^ Det skulle ju inte jg omöjligt att det är en djuraffär som byggs i ML! det borde ju komma fler djuraffärer efterssom att om man ska kunna fylla sidorna i garderoben med djur så får det ju inte plats i shoppen i FP! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.