Chrome Pointer

Så glad

   Jag har i många år sparat olika bilder jag gillar på min dator. I detta fall sparade jag de Starshine-bilder jag hittade och tänkte "någon dag fattar jag väl hur man lägger in de här i spelet". Och den dagen har kommit, och jag är så glad för det. På det finska Polluxforumet myllrade det av "nya" Starshines, tjejerna där var fantastiskt duktiga på att redigera bilder.
   Den Starshine jag har just nu är gjord av Caitlin Winterfield för flera år sedan, och jag tycker att hon har gjort några av de allra finaste. De sadlar jag har på Starshine, Concorde och Khaan har hon också gjort.
 
   Jättefiiiin ♥
 
   Lätt min favoritversion av Khaan, älskar färgen ^^
 
   Jag ska ut och göra annat fram till i morgon, men då tänkte jag försöka redigera Lisa så hon får en blå outfit, så det passar till Starshines schabrak :) Jag ska i vilket fall ändra färg på hennes hjälm, tror den får bli svart. Jag gillar inte Lisas hjälm alls, hehe. Tänkte ge Anne, Alex, Linda, Clarice och Herman varsitt lyft också...


Anonym

Kan du lägga upp en länk dit? :)

Svar: Till vaddå? o.o
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.