Chrome Pointer

Resten av dagen

 Nu är det stalldag för mig, så jag är borta till ungefär halv tio ikväll. Jag tror ändå att ni har fullt upp med att halvt dö av lycka över nyheten om de nya hästarna, eller hur?
 
   Om ni inte har något att göra kan jag ju återigen nämna att det går att läsa lite på min gamla FanFic om man är intresserad av den, länk till den HÄR. Tänkte langa in fler kapitel i morgon.
 
   Annars kan man alltid spåna runt på Wikin, och lägga till info själv om något inte finns med. Jag är som sagt otroligt tacksam för alla bidrag, men vill helst att ni loggar in innan ni redigerar för att hålla koll på vem som gör vad och för att motverka sabotage.
 
   Vi synes, Ödesryttare och Jorvikbor!






Lucy Seadughter

Snälla uppdatera vinterryttaren. Har läst både höstryttaten och vinteryttaren några gånger nu och vill gjärna förtsätta att läsa dem. De är väldigt väl skrivna och långa med mycket detajer. Jag älskar att läsa och dina fanfic har verkligen fångat mitt intresse från början. Jag hoppas verkligen att du kan uppdatera den snart :) Mvh Lucy

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.