Chrome Pointer

Planer, åhåhå

   Nu är jag mer taggad än någonsin på att få se de framtida hästar som kommer dyka upp i stallen runtom Jorvik. Nu har jag tre namn till ston, alltså två förutom det redan bestämda Misty (nu vet jag dessutom vad hennes fulla namn ska vara), och jag tänker mig att komma på ett till namn till en hingst eller vallack. Det känns ganska jämnt - jag vill fylla ut mitt stall med alla möjliga sex hästar, det ska bli tre ston och tre hingstar/vallacker. Nu har jag ju redan Ash och Iddy, jag har tre perfekta namn för mina tre framtida ston och nu ska jag bara komma på något till den sista grabben.
   Om jag har tur dyker det upp fler namnalternativ, det vore kul att få in fler. Jag har nämligen inte riktigt fastnat för något namn i det spåret jag är ute efter. Det bästa alternativet jag har är Carrotmadness, men det har faktiskt kamraten Lily Goldforce förtur på, har vi kommit fram till. Om det mot all förmodan skulle bli så att min sista grabb får det namnet lär smeknamnet bli "Rody", och då är jag uppe i fyra smeknamn på mina hästar som slutar med "y", och det vill jag helst inte.
 
   Har ni några bra namnförslag till en hingst/vallack?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.