Chrome Pointer

Personaliserade hemstall

   Jag hoppas på att någon gång i framtiden få lite mer personaliserade hemstall. För min del kan det lika gärna vara så att hemstallet i Fort Pinta är målat i ljusa strandfärger, att Valedales hemstall påminner om dess keltiska arv och att Gyllenbladets stall är orange (kanske inte bokstavligen men ni fattar), men att kanske få några egna alternativ på hur hemstallet ska vara? Jag har inte direkt några konkreta idéer framför mig, men kanske välja färg, väggar eller golv, något för att kunna visa "det här är mitt hemstall och jag bor här".
   Jag må trivas riktigt bra inne i den här miljön, men det vore kul att sätta en mer personlig touch på den.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.