Chrome Pointer

Nya hästar åt höger och vänster

   Vart man än vänder sig verkar man se de nya hästarna. I huvudsak den svarta, men också den lite gulbruna pållen med stjärn. Annars har jag nog inte direkt sett fler som jag tänkt på, kanske ytterligare någon häst med knoppar.
 
   Självklart är det här oundvikligt. Jag har ju själv gett efter och köpt mig ytterligare en häst, jag som så länge längtat efter min Iddy. Och jag måste erkänna, det rycker fortfarande lite i fingrarna. Det svarta fullblodet hägrar framför mig, och jag tänker mig hästen som min Misty. I princip all utrustning passar till den svarta hästen, och hårremmen är fantastisk.
   Det som stoppar mig lite är att antagligen 97% av alla som nu fått tillgång till funktionen och valt att köpa sig ytterligare en häst har skaffat just denna svarta skönhet. Visst borde jag väl inte sätta mig på Hipstertåget bara för sakens skull, men hur roligt är det att samma häst syns precis överallt i hela Jorvik?
   Dessutom är hästen dyr. Kommer jag vilja lägga till ett svart sto till min SSO-familj för att senare upptäcka nya hästar som kanske passar mig bättre? Jag är spänd inför Appaloosan och Painthästarna, där jag förväntar mig nya, oväntade färgkombinationer. Den berömda tigererade hästen allra minst. Jag är spänd inför Andalusiern, som i Star Stable var den enda hästen som hade lockig man. Om denna häst dyker upp även denna gång kanske jag hellre vill ha in den i mitt stall? Frågan är om jag kan hålla mig så pass länge.
   Ska den svarta skönheten få bli min Misty? Eller ska jag hålla mig till planen och införskaffa något som mer liknar den mörkbruna hästen med strumpor? Eller blir det något helt oväntat? Kanske inget alls?
 
   Hur ser ni på hästfunktionen? Om ni har skrivit blogginlägg om saken får ni gärna länka dem, annars får ni gärna dela med er i kommentarerna :)






Maggie Westbridge

Hästfunktionen var på många sätt en besvikelse för mig men jag är ändå glad att den är här. Tycker du ska vänta. Är helt 100 på att det kommer andra hästar som är minst lika fina ^^ Dock är jag lite orolig för att hästarna som varit kommer försvinna för gott. Tänk dom som inte har så mycket SC och sparar till den svarta t.ex. Det måste ju kännas lite som en besvikelse om den bara går upp i rök.

Svar: Det vore hemskt, grejen är ju att det blir värsta folkstormen om SSO nu skulle slopa en häst eller byta ut den, folk skulle ju bli helt rabiata :P
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.