Chrome Pointer

Mina tankar om mina framtida flockmedlemmar

   Ash och Iddy är två delar av min flock. Jag har också nio smådjur som tillhör min flock, tre hundar, tre kaniner och tre katter.
   Jag vill att min flock ska vara stabil. Jag vill inte ha ett stall där hästar flyger ut och in hela dagarna. Om en häst har kommit är den här för att stanna.
   Därför är jag än så länge väldigt försiktig med mina planer över framtida flockmedlemmar. Jag har beslutat mig för att mitt framtida sto ska heta Misty, sedan hennes ras, färg eller attribut, det beror vilken häst som jag lägger ögonen på och känner "där är hon".
 
   En häst i min flock har jag beslutat mig för ska vara en westernhäst. Mest för syns skull. Än vet jag inte vad det riktigt blir för häst - men det blir en skäck, eller en tigererad häst. Det vet jag. Vad den hästen kommer heta, det lämnas för stunden. Beroende på vem jag faller för. Det kan lika gärna bli min Misty som är denna häst, det får framtiden utvisa.
 
   Annars är det svårt att veta. Jag hade hoppats på en cremello i spelet, och här är den. Jag har alltid charmats av de färger som IRL är lite ovanligare. Jag är faktiskt lite frestad, men som sagt, jag väntar. Eftersom vi har cremellon framför oss finns det absolut chans att vi får se andra spännande färger framöver. Den där borken till exempel, glansen i pälsen var ju helt makalös.
 
   Jag är egentligen lite för trött för att skriva något sånt här. Men det jag vill ha ut av mitt inlägg är att tanken på att sälja en häst jag tagit mig an i spelet känns främmande. Ash och Iddy kommer alltid vara två delar av min flock. Jag vill att Misty ska vara en del av min flock. Jag skulle gärna vilja ta mig an ytterligare tre, den dagen den chansen kommer för mig, som kan fylla ut min flock. Jag vill inte glömma någon, men jag vet att mitt stall slutligen kommer fyllas av vackra hästar.
 
 
   Godnatt, säger jag nu. Far i frid, Jorvikbor. Morgondagen bringar mer Starshine Legacy.


Neo

Hoppas du får samma klickande känsla med en Misty, som jag fick med Enjolras :>

Svar: Det hoppas jag också, det är verkligen den känslan jag letar efter :) det var ju typ det som hände med Iddy, även fast jag hade planerat honom i min flock i flera månader ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.