Chrome Pointer

Mer reklam åt folket

    Nu pratar jag inte om chatten - ni som har följt mig ett tag vet att jag avskyr då det spammas reklam i chatten.
 
   Nej, för ett bra tag sedan, så gjordes det reklam på det här sättet.
   Det var alltså en liten reklam... poster? Ni fattar, var gång man öppnade ett fönster till en butik kom det upp en sån där liten remsa, och de var olika beroende på vilken butik man besökte. Jag tycker det var en kul grej och hoppas att det kommer tillbaka, det satte lite extra färg på butikerna. Det blir ju lite "vi samarbetar med de här"-känsla.
   Dessutom, då det kommer nya kläder kan det ju finnas en sån där reklamgrej, "finns i den här byn", för att underlätta för de som vägrar läsa nyheterna utan istället ska skrika ut i chatten då de undrar var det finns nya grejer...
 
   Vad tycker ni om saken?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.