Chrome Pointer

Jösses i min lilla låda

   Hade kompletterat hela listan om alla onsdagsuppdateringar som skett sedan spelets start, klickade på spara - "Denna sida är inte tillgänglig just nu". HJÄRTATTACK! Som tur var så sparades allt då jag uppdaterade sidan, heliga kossa, vad jag blev rädd där :o
 
   Men, sidan är till 95% komplett. Det som behövs är mer länkar, vilket är enkelt, det som är lite trassligare är de grejer som dykt upp i spelet utan att det skrivits ut på hemsidan. Men jag är nöjd, Wikins hjälpsidor blir bättre och bättre :)
 
   Jag har en plan för att göra en tidslinje över spelet, liksom
  • Spelaren möter Justin
  • Spelaren blir ombedd att hjälpa till att rädda Moorlandstallet
  • Spelaren hjälper Justin och Thomas att sabotera G.E.D.s sändare
   Typ på det sättet. Dock behöver jag en annan karaktär för det, och jag har som sagt inte världens bästa ekonomi. Men aja, någon gång i mitt liv börjar jag tjäna egna pengar och då kan jag lösa det problemet. Whopa!
 
   Så mycket planer, så lite tid. Fast jag tycker ändå att jag hunnit med rätt mycket idag :) Nu ska jag logga in och träna Iddy!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.