Chrome Pointer

Jag blir så otroligt arg över den där chatten

   Jag borde sluta att läsa den helt, för folk är så jobbiga. Faktiskt. Jag avskyr att se reklam för bloggar i spelet, jag avskyr att se reklam för klubbar, Ponnyakuten, ridläger, allt vad det nu är. Kan det inte finnas någon anslagstavla någonstans där folk får göra reklam för sånt där istället? Särskilt då folk spammar sina meddelanden och bara "det är inte spam, jag skickar med mellanrum" - ja, mellanrum på två minuter men jag är inte dum, jag ser fortfarande att du använder dig av den svåra konstformen copy-paste. Det är då jag stänger ner chatten utan att svara mer, för jag blir bara sur och jag vill inte vara otrevlig i chatten.
 
   Sen precis som Neo skrev tidigare idag så är folk verkligen dumma. Man ska ha hjälp med allt i spelet, man läser inte dialogerna och klickar bara förbi uppdragen, sedan sitter man och skriver ut i Caps i chatten "HUR GÖR MAN DET HÄR UPPDRAGET JAG HITTAR INTE". Jag blir verkligen tokig, och åter blir jag påmind om varför jag vill bli eremit då jag flyttar hemifrån. Helst vill jag iofs bli eremit redan nu men jag har en mammosaurus rex som inte tillåter det.
 
   Jag hoppas verkligen att SSO får in något moderatorsystem där folk stänger av de som inte sköter sig från chatten, för det sabbar verkligen spelupplevelsen för andra. NEJ, jag vill inte vara med i grupper, klubbar, ridläger eller akuter, jag vill inte hjälpa nioåringar som missbrukar caps lock, jag kan däremot hjälpa folk som ber snällt. Fy, jag blir så sur.
 
   Bra, nu har jag klagat av mig. Nu kan jag återgå till spelet utan att slå sönder datorn.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.