Chrome Pointer

Internet är lätt en av mina bästa kompisar

   Fick något ryck som vanligt och började rota i Star Academys rötter igen, satt en stund och läste en komplicerad sida på franska där jag förstod ungefär vart åttonde ord. Har inte läst franska sedan nian och det är ett under att jag fick ett VG i den kursen kan jag ju säga, eftersom jag sov mig igenom alla lektioner (läraren gav mig slutbeyget med kommentaren "du var ju så duktig förra året och jag tycker det är så synd att sänka elevers betyg sista terminen"). Off topic som vanligt. Nejmen så jag slopade franskan och försökte hitta något på svenska eller engelska, för det enda språket jag förstår alls i övrigt är kinesiska och jag kände att det var nog inte så stor chans att satsa på det. Off topic igen, men jag gillar att flumma, jag borde skaffa mig ett liv, jag vet inte varför jag fortfarande skriver men GAAAAH!
 
   Okej, andas. Hittade alltså en uråldrig artikel. (Fem år gammal) Det snackades där om Hidden Entertainment, och att det på den tiden fanns planer att släppa Starshine Legacy som mobilspel och lite sånt najsigt. Nu vet vi ju att det inte hände (eller? Jag har då aldrig hört talas om det, om ni har det, säg till ögonaböj för isf ska jag ha tag i det på något vänster!), men artikeln är läsvärd, tycker jag. Om du är intresserad, klicka HÄR.






Maria Moondaughter

Det var intressant. Ett mobilspel... Synd att man aldrig fick tag i det :(

Svar: Verkligen :P Letade runt på IDG men hittade inget mer än recensioner av de två första SSL-spelen, så synd att spelen inte har fått mer uppmärksamhet!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.