Chrome Pointer

Hur kommer Jorvik bli?

    Jorvikstallet. Stället är berömt, även de som inte har spelat Starshine och Star Stable känner till det.
 
   Hela den här nya ön som ska komma, jag kunde inte bry mig mindre. Det är Jorvikstallet jag är ute efter.
 
   I Starshine Legacy... stället såg ut som hämtat ur en tecknad film. Allt var väl rätt orealistiskt. Men det passade då, till det spelet och den storyn. Platsen uppdaterades i Höstryttaren, träden, växtligheten och stallets insida fick nya designer.
   Så vad förväntar jag mig av SSO's version av Jorvikstallet? Stallet är förstås den viktigaste delen. Antingen som försäljningsstall med nya hästar eller ett ställe där man kan göra stallsysslor. Det är liksom en stor del av grejen och om det inte finns med blir jag högst förvånad.
 
   I Höstryttaren fanns det en affär. Jag förväntar mig åtminstone den tillbaka. Det känns rimligt, med tanke på att till och med Marley har en affär. Det kanske till och med kommer fler?
   En skönhetssalong vill jag inte ha dit. Det passar inte i området så som jag känner det. Så jag hoppas inte.
   En djurbutik? Eller nä, det känns som att djuren är ganska avslagna nu? Förstår mig inte riktigt på det här med husdjuren, faktiskt, de sitter ju bara där i sadelväskan. Men om veterinären Barbara är kvar i krokarna kanske hon har en butik? Äh, jag vet inte.
   Jag hoppas på mycket träd, buskar, växter och blommor. Jag vill ha färg. Glädje. Stallet som startade allt, det som var en så stor del av Starshine Legacy och som startade resan i Star Stable, det bör bli något stort.
 
   Jag är jättenyfiken och längtar verkligen efter att få se stallet framför mig. Jag vill ha tillbaka Herman i spelet, jag har alltid gillat Herman. Han är cool.
 
   Vad tror/tycker ni?


himlakraftenslana.blogg.se

Det jag hoppas mest är att stallet ska se ut som det har gjort. Dvs det ska inte se ut som alla andra stall i spelet. Paddocken med läktare vill jag också ska finnas kvar, den var så mysig! Några butiker kan där allt få vara, men inte smockfullt. Tycker helt enkelt det ska va så som man minns det :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.