Chrome Pointer

Hubbelihupp

Varning för typ negativt inlägg. Men jag har tråkigt.
 
   Servern är nere och jag har tråkigt. Som sagt. What do göra då? BLOGGSPAMMNING!
 
   Nja, så långt kanske jag inte ska gå. Men jag har lite att ta upp idag.
 
   Den där nya gula Morganhästen - den lär bli minst lika populär som den svarta skönheten. Jag tycker den är snygg - men, manen. Blä. Om manen varit svart å andra sidan, då hade hästen knappt hunnit inställa sig i Firgrove innan den fått åka med mig hem till Moorland. Fast iofs, jag har nog hellre en Palomino än en bork. (Fast modellen på hästens man var så snygg att jag avlider, WOW!)
 
   Sak nummer två att ta upp är alla som säger "BÄHÄHÄ, JAG HAR INTE RÅD MED HÄSTARNA, DE ÄR FÖR DYYYRA ;___;" Asså... Nä. Jag blir så trött och sur. Den här funktionen har det jobbats med JÄTTELÄNGE. Redan dag ett då jag registrerade mig på spelet utlovades det att i framtiden skulle det komma fler hästar. Det var i Oktober 2011. Funktionen har uppenbarligen planerats länge. Funderats på för att bli så bra som möjligt. Om hästarna nu är för dyra för er, samla upp SC under kommande veckor och lär er därmed att hålla en ekonomi. Jag har sparat mina SC noga för det här. Jag bestämde mig för att jag inte skulle ha mindre än 3300 SC, och det höll jag då. Då jag kom upp i 3400 SC, då kunde jag göra av med 100 om jag ville. Det gäller att sätta upp mål för sig själv. Man kan inte få allt serverat på silverfat, och att klaga om något så världsligt som digitala pengar, för att inte tala om digitala hästar... Lägg ner.
   Nu har jag 2900 SC efter att ha köpt Iddy. På lördag har jag åter 3000 SC. Sedan får min budget inte gå under 3000 på ett bra tag. På så sätt kommer jag ha tillgång till de nya funktionerna.
 
   Jag har aldrig köpt SC via hemsidan, med min IRL-ekonomi lär det inte hända heller. Jag klarar mig ändå. Folk får lära sig att ha lite tålamod. (Btw, om någon vill höra om tålamod, Genevieve Nightbard samlade upp till över 8000 SC innan hon började spendera, det är inte omöjligt.)
 
 
   Puh, dagens klagomål är ur systemet. Ibland måste man klaga av sig lite ^^'






Tuva Goldvalley

*Försvarar mig själv* Jag har faktiskt bara varit medlem i två veckor, så att jag har råd är förståeligt - däremot så har jag redan börjat spara för att kunna köpa en till :) Bit i det sura äpplet liksom ;)

Svar: Ja i ditt fall förstår jag att du inte har råd, men det är det här med att spara upp jag vill föra fram, att man inte kan förvänta sig att få allt direkt hela tiden :) Att spara är bra grejer, då man har längtat lite blir det ju ännu roligare då man väl får det :D
Esmeralda Silverforce

Tuva Goldvalley

Skulle ju självklart stå inte har råd där men jaja :p

Tuva Goldvalley

Håller med :D Ska köpa ny frisyr och sen ska jag bli stenhård på att spara :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.