Chrome Pointer

Hjälp till SSO Wiki

   Vill du redigera på SSO Wiki men är osäker på hur man gör? Frukta icke! Maria Moondaughter har nämligen gjort några väldigt enkla hjälpavsnitt, som jag nu länkar här - allt för att förenkla för er (behöver inte alls betyda att jag har dödligt tråkigt också, nejnej)
 
   Att redigera en Wikisida från grunden
 
   Hur man registrerar sig på Wikin
 
   Hur man länkar på Wikin
 
   Hur man ändrar språket på Wikin
 
   Hur man infogar en bild på en Wikisida
 
 
   Varje gång som Maria uppdaterar sina hjälpsidor uppdaterar jag också den här listan, ack vad jag inte gör för min Wiki...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.