Chrome Pointer

Har haft bloggtorka...

   ...men det ska det bli ändring på. Jag har brainstormat och har nu 34 olika rubriker som ligger under utkast. Jag älskar att ha inlägg i utkasten, då kan jag vandra in där senare och bara plocka fram det som jag känner att jag har lust att spåna om för tillfället.
 
   Så i morgon ska jag börja skriva, känner att jag är lite för trött för att koncentrera mig just nu. Kan ju utlova ett eller två lite längre inlägg om dagen framöver då :)
   Inlägget behövde lite färg så varsegod, en fyra år gammal bild (y)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.