Chrome Pointer

Garderobrensning

   Igår rensade jag ur garderoben på grejer som jag aldrig kommer använda. Det blev ett par hundra JS trots att det var tiotalet plagg jag rensade ut, men det var mest grejer från min nybörjartid. Jag är rätt nojig av mig och får för mig att jag inte har plats i garderoben trots att jag i praktiken bara fyllt upp två sidor av den, så det känns bra att rensa ibland.
 
   Idag ska jag dra en vända genom Höstryttaren och Vårryttaren för att fixa fler bilder till Wikin. Jag tror att jag måste gå igenom de andra två också, jag saknar en grymt massa bilder. Måste ta hand om Ash och Iddan också, plus tjäna lite JS. Tur att man inte har annat att göra.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.