Chrome Pointer

Fredag idag

   Vilket innebär att det är en perfekt dag för att tjäna in JS. Jag har inte spelat själv idag, däremot har en kamrat fått låna Esme för att få se sig omkring i Moorland. Jag kör som sagt med rejäla reklamkampanjer för att få vänner och bekanta att börja med spelet, vet inte hur bra det går men jag försöker iaf ^^'
 
   Nu har jag påbörjat mitt nya projekt med en bloggutmaning om Starshine Legacy och nu ska jag logga in själv. Iddy ska tränas, Ash ska skötas och pengar ska tjänas.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.