Chrome Pointer

Färdig för dagen

   Iddan tränad och Ash riden, klart!
 
   Den där nya LT-affären i Moorland, det tycker jag var ett klokt sätt av SSO att göra reklam för LT. Det verkar som att de som inte är LT kan se vilka kläder de kommer kunna hämta ut då de väl blir LT? För mig är ju affären tom, jag har plockat ut allt som går att hämta sedan tidigare så det blir kul att se hur den här nya funktionen blir :)
 
   Dock är det ju fortfarande byggställningar kvar i Moorland och jag vill bra gärna veta vad de är där för.
 
 
   Jag fick en liten vision för ett tag sedan. Rorsman borta i Fiskebyn kör ju spelaren till Dark Core vid behov, kan det inte finnas liknande båtturer tillgängliga, men kanske för en avgift? Fort Pinta är väl i princip en gammal hamnstad och Moorland har bryggor, skulle inte någon båt i GÅD kunna erbjuda båtturer till Moorland eller Fort Pinta mot betalning? Jag tycker det skulle kunna vara en fantastisk lösning, senare kanske båtturer kan erbjudas till Jorvikstallet också?
   Vad tycke ni om den idén?






Maria Moondaughter

Det vore härligt. Det tar sin lila stund att rida från ML/FP till GÅD...
Själv sitter jag och hoppas att jorviks flygplats ska komma med i spelet och att vi då kommer kunna flyga till kartans mest ödsliga platser... :)

Svar: ÅÅÅH, det hade ju varit så galet häftigt så det finns inte :o
Esmeralda Silverforce

starstableoffline.blogg.se

dayym det är en sjeekt bra idé, det är ju så nästan alltid vid hamnar och vatten i andra mmorpgspel :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.