Chrome Pointer

En ny vy

   Jag har spelar igenom en del av Höstryttaren idag. Nu skulle jag kuta från Scarecrow-fyren till Valedale, och jag hittade en väg som jag inte lagt märke till förut. Så jag följde den, insåg att den ledde typ till där Norra Länken leder i SSO. Så jag gick ut igen och fortsatte mot Valedale. Hittade en till stig, som jag verkligen aldrig sett. Följde den... alltså jag har nog inte riktigt insett storheten i detta gamla spel.
   Om jag hade kunnat se det som finns i Vinterrryttaren hade jag nu sett Cape Point-byn, Cape Point-stallet och Anvil Bays ridhus framför mig. Precis där hästens huvud är, ligger Mercury Lake, där Mr K. Trout står och fiskar.
   Jag dör lite över det här, alla detaljer i de här spelserierna ♥ Sedan upptäckte jag en annan liten grej jag aldrig lagt märke till förut, men den tänkte jag ta upp i morgon ^^


Alicia Starnight

Hej hej :D Jag undrar om du kan lägga in en karta på detta inlägg vart du hittade vägen? Har inte hittat vägen och tror det eller det du ska lägga upp i morgon kan vara min sista oupptäckta plats.
Ps. Jättebra blogg förresten, din blogg är så speciell och handlar mycket om storyn och hur allt hänger ihop osv. Fortsätt så, du skriver jättebra!! :D

Svar: Tack för de fina orden :)
Jag langar in kartan och visar var platsen är!
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Tack tack :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.