Chrome Pointer

Det är som jag har fruktat

   Hästfunktionen stundar och precis det jag var rädd för kommer hända. Jag dock vågar jag inte gå in på det mer just nu, för det kan hända att det inte är så som jag har uppfattat det. Fast jag kanske inte får min WIldheart.
 
   Den gulbruna Morganhästen dock, med en annan manfärg, det skulle lätt kunna bli en av mina nya kompanjoner. Sötis ♥ Jag måste säga att faktumet att deras hovar nu är färgade för att passa hästen bättre, så det inte är en enda hovfärg, det gillar jag. Det är ju mycket mer realistiskt ^^
 
   Fast faktumet att man ska kunna ha åtminstone sex stycken hästar, det hade jag verkligen inte väntat mig! Jag hade antagit att det skulle vara max tre, så nu kan man ju skaffa sig flera drömhästar :) Jag vill ju ha ett svart/mörkbrunt sto... Jag hade ju tänkt döpa henne till Angel, men nu funderar jag på Misty. Beror på vilka kombinationer jag gillar bäst ;) Det kanske slutar med att jag har både en Angel och en Misty?
   Tre Engelska fullblod. Den svarta gillar jag, fast jag väntar med att se någon annan rida den, för att se hur den ser ut med utrustning. Den mörkbruna... Om den inte haft strumpor skulle jag slå till direkt, men jag är lite osäker. Den bruna är söt, men den kommer antagligen inte ta plats i mitt stall.
 
   Jag kan verkligen inte vänta på att få se vilka andra hästar som kommer dyka upp i Jorvik i framtiden. Det ska bli så otroligt spännande, och nu får man verkligen hålla koll efter de olika testryttarna för att få se hästarna i aktion!






Siri Moonbear

Vi får finna oss i det :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.