Chrome Pointer

Denna konstiga lilla brygga

   Jag förstår mig inte riktigt på den här bryggan. Mysigt visserligen med borden och stolarna, men till vilken nytta? Kommer det hända något på den här bryggan? (Har ställt mig den frågan ända sedan i juni då dalen öppnade) Fattar liksom inte varför det står en massa bord och stolar mitt i ingenstans...






Neo

Byborna kanske vill fika någonstans..? x)

Svar: Fik utan café? Matsäcksplats? Var ska man lämna hästen liksom? Me no comprendo D:
Esmeralda Silverforce

Neo

Många hamnarbetare och sjömän, dock! de kanske ska käka sin matsäck, och de har ju knappast hästar travandes efter sig? x) andra kanske ställer hästarna borta vid stallet sålänge?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.