Chrome Pointer

Dagens

   Jag blev positivt överraskad över att det kom nya hästar idag, dock föll ingen av dem mig i smaken. "Palominon", jo, men den kan ju inte ha svarta knän. Det sabbade helt intrycket för mig. En isabellfärgad häst har inte svarta ben. Så nä, jag väntar återigen.
   Äntligen kom tröjorna, jätteroligt! De såg faktiskt mycket bättre ut än jag vågat hoppats, så då jag tjänat in lite mer JS lär ett par av dem ta plats i min garderob.
   Moorlandkläderna har jag faktiskt inte tittat på än. Jag har önskat något sådant länge, och tycker det är jättekul att även Moorland får klädesplagg som representerar stallet. Ska undersöka dem lite senare.
   Vad var det mer, jo, nu kan man ju dölja hatt och hjälm och allt. För sig själv. Lägg ägg nu va, jag tycker absolut att man borde kunna plocka av sig hatten istället, det där tyckte jag faktiskt var rätt larvigt. Plus för tanken, dock.
 
   Jag ska äta middag och återkommer sedan, jag håller på att dö av hunger.


himlakraftenslana.blogg.se

håller med om detdär med svarta knän på palominon, ser ju muppat ut >.<

Svar: Ja, om den nu kunde få bli en bork skulle jag inte klaga, men en palomino liksom? xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.