Chrome Pointer

Dagens Iddy

   Idag har jag gjort alla dagliga förutom typ tre som jag inte orkar ta tag i och Iddy är nu uppe i lvl 6, yaaay! Nu går det dock riktigt trögt att levla uppåt och jag känner att jag kommer vara så galet trött på alla tävlingar om ett par dagar... Men det ska bli skönt då min bruna lille herre är uppe på lvl 15, det är verkligen stor skillnad mellan honom och Ash just nu. Svårt som bara den är det att styra ibland, haha.
 
   Nu får bloggen sova till i morgon, då min bloggutmaning om Starshine Legacy sätter igång :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.