Chrome Pointer

Bloggutmaning - Starshine Legacy

   Hästfunktionen står för dörren, mitt stall i Moorland har nu två fina hingstar i spiltorna och den stora uppdatering som hägrar framför oss nu är förstås Jorvikstallet. Och Jorvik började med Starshine Legacy, och därför kommer jag under ett antal dagar filosofera över dessa fyra spel, handlingen i dem och allt möjligt runt om dem med hjälp av ytterligare en bloggutmaning jag snickrat ihop. Ni får självklart låna denna utmaning om ni vill, men det uppskattas om ni nämner att det är jag som har gjort den från början!
 
Dag 1 - Mitt favoritspel
Dag 2 - Spelet jag gillar minst
Dag 3 - Min favoritkaraktär
Dag 4 - Min favorithäst
Dag 5 - Favoritplats
Dag 6 - Favorituppdrag
Dag 7 - Favoritnivå
Dag 8 - Den nivå jag gillar minst
Dag 9 - En karaktär jag vill veta mer om
Dag 10 - Mitt favoritsoundtrack
Dag 11 - Min favorittävling
Dag 12 - En plats jag vill återuppsöka
Dag 13 - En karaktär jag är besviken på
Dag 14 - Vad jag tycker om serietidningarna
Dag 15 - Jag och Starshine Legacy
 
   Det börjar i morgon :) Jag gör de här utmaningarna mest för att jag ska ha något att skriva om och för att kunna komma med nya inlägg varje dag, dessutom tycker jag det är jätteroligt att göra dem :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.