Chrome Pointer

Antal hästraser i olika stall

   Om vi återgår till intervjun vi fick läsa i tisdags om hästfunktionen fick vi där veta att femton olika hästraser är planerade. Än så länge finns det fem olika stall där hästarna kan komma att finnas - i Fort Pinta, hos Marley, i Firgrove, i Valedale och vid stallet Gyllenbladet.
 
   Grundläggande matematik - tre olika hästraser finns just nu. De tar upp tre olika stall. Om det ska fortsätta på det sättet kommer det sluta med åtminstone femton försäljningsstall runt om i Jorvik. Tror vi på det? Nja, kanske inte.
   Fem försäljningsstall, som sagt. Tre hästar i varje stall. Tre hästRASER i varje stall? Om det blir så täcks alla femton raser som radats upp på hemsidan. Dock stör jag mig lite på att Painthästen är med två gånger, fast med olika färgteckningar... Känns lite onödigt faktiskt, så de får verkligen göra den hästen minnesvärd :P
   Om det nu är så att det verkligen är en ras per försäljningsstall, kanske de större stallen, där Furiosohästarna står, de hästarna kanske byts ut mot hästar man kan köpa? Sju sådana har vi väl, om jag nu inte räknat fel?
   ... jag har verkligen för mycket fritid.
 
   Jag är faktiskt väldigt förvånad över att Arabiskt fullblod inte fanns med på SSO's lista med planerade raser. Dock står det att dessa kommer inom "den närmaste tiden", vilket antagligen innebär att det kommer ännu fler. Något som jag hoppas på är att hästar med modeller som liknar t ex Tin-Cans släpps, då jag väldigt gärna vill ha en grövre häst. Nordsvensk, jag vet inte. En kraftigare häst helt enkelt. Det vore helt otroligt. Jag tror inte att det är omöjligt, någonstans finns väl fortfarande Tin-Cans riggning till modellen och gud vet vad bland alla spelfiler. (Okej, OT, jag gillar att flumma, what to do)
   Kanske vi kan få den berömda Starhästen från Starshine Legacy? Variationer på Starshine? Tvivlar på det, men det vore en fantastisk hyllning till spelen som startade allt.
 
   Jag vill jättegärna höra era funderingar, som alltid, länka gärna till blogginlägg eller kommentera om ni har lust med det :)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.