Chrome Pointer

Varför inga bilder?

   Enkelt svar. För att jag snart (vilket innebär om en timme) ska åka hemifrån och därmed inte vågar kasta mig in i några större projekt. Menmen, framöver ska det förhoppningsvis finnas lite bilder runtom här.
 
   En annan sak har nog märkts också - varför alla länkningar? Jo, jag älskar min Wiki, min bebis, och måste göra lite reklam för den, that's why. Annars vet ju inte folk att den finns, så enkelt är det.
 
   Nu får denna nya dagbok vila i några timmar. Nu ska det nämligen förberedas inför ridning.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.