Chrome Pointer

Varför har jag startat en Wiki?

   Jo, jag har som sagt inget liv och är aningen manisk i perioder (själv misstänker jag att jag håller på att bli manodepressiv men det är en annan historia) så eftersom jag är rätt beroende av SSO valde jag då att starta en Wiki för att samla information om spelet. Jag har försökt få in lite folk som kan hjälpa till att redigera, men det verkar inte vara något större intresse av det så jag tuffar på all by myself och försöker dra ihop det jag kan i informationsväg. Jag försöker också fixa ihop bilder och kämpar på med att fixa kategorier till alla sidor, då jag vill att det ska vara så nära en riktig Wiki som möjligt.
 
   Om det nu låter lite intressant, kika för all del in. Jag är tacksam för all uppmärksamhet sidan kan få.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.