Chrome Pointer

Welcome to zie blogg

   Goddag goddag. Vad i hela friden är nu det här?
 
   Det här är en hyllning. En hyllning till Star Stable Online, ett onlinespel inriktat på hästar. Woho. Och det tog bara vaddå, tjugo år?
 
   Nejmen hej. På SSO glider jag runt som Esmeralda Silverforce, på skimmeln Ashdancer. Jag är en någorlunda olevande artonåring som är sjukskriven på grund av en depression och går på tusen olika utredningar för att ta reda på vad det är för fel på mig (som sagt: "om det visar sig att jag inte har en diagnos är jag ju bara knäpp") och tillbringar all denna oändliga fritid till allmänt häng i stallet och alldeles för mycket tid framför datorn. Därmed är jag också grundare till en Wiki om SSO, med det oerhört kreativa namnet StarStableOnline.Wikia.com. Jao, mästerverk indeed.
 
   På denna blogg får det bli så att jag skriver av mig om allt som har med SSO att göra, eftersom de få stackars vänner jag har IRL snart har sår i öronen efter allt mitt tjat om detta fantastiska spel.
 
   Så, välkommen. Mitt namn är Esmeralda Silverforce, och det här är min (oerhört konstiga) hyllning.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.