Chrome Pointer

Mitt mål med Wikin

   Mitt ultimata mål med min Wiki är att den ska bli helt komplett. Allt i SSOStar Stable och Starshine ska finnas med på något sätt.
 
   Dilemmat? Jag kan inte skriva en hel Wiki helt själv. Därför hoppas jag på att folk ska upptäcka den, så att den blir uppbyggd med kärlek och omtanke *blink* (jag börjar känna att mitt skrivsätt blir lite väl flummigt ibland) Den ska vara komplett med länkningar, bilder och gud vet vad. En dag kanske det blir möjligt?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.