Chrome Pointer

Jag tycker inte om dekorationer.

   Eller det beror lite på vilka dekorationer det är. Blommorna... Nje. Rosetterna... Fy farao. Jag tycker de är för mycket. Fast blommorna är okej ibland, men jag äger faktiskt inte en enda, måste jag erkänna. Benlindorna å andra sidan använder jag mer än gärna, jag var en av de som ständigt bad supporten om benlindor i spelet.
 
   Men rosetterna börjar växa i mina ögon. Jag har åtminstone tänkt tanken på att införskaffa någon enstaka svansrosett att ha till någon outfit. Kanske en rosa, bara för att fluffa upp det. Sen vet jag inte riktigt vad stackars Ash tycker om rosetter, han har inte så mycket att säga till om där. Han står mest och ser nöjd ut. Lilla Ash.
 
   På sistone har jag fastnat för en kamouflage-outfit. Den består i princip av kamouflagefilten, en fiskejacka och Demascusbyxorna. Men det är gaaaalet snyggt! Jag har funderat på att fixa ett par blommor till det, men jag tvekar så galet över vilken färg jag då ska ha. Åhåhå, decisions, decisions.
   Det är denna outfit jag fastnat så mycket för. Sen har jag med mig min lilla valp också. Det kommer en lite utförligare beskrivning av mina djur i eftermiddag.

   Just i eftermiddag är för att jag jobbar morgonpass på ridskolan på lördagar, så jag har ingen dator förrän typ klockan tre. Adios.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.